ALGEMENE INTRO

Universeel- en professioneel render programma met bijzonder veel mogelijkheden en opties.
Indien u alles uit uw rendering wilt halen dan is dit het programma voor u.
 
V-Ray is de ultieme renderplugin voor SketchUp Pro, Revit, 3ds Max en Rhino
 
 
V-Ray wordt door veel vakgenoten als de ultieme render-plugin gezien voor menig professionele 3D- modelleer programma zoals SketchUp - Revit - 3ds Max en Rhino.
 
7 febr. 2018
V-Ray starters handleiding, voor Windows computer- en Mac OSX gebruikers is verschenen. 
 
9 juni 2017
V-Ray sneller maken
 
5 april 2017
V-Ray voor Rhino is nu ook als versie 3.x verschenen. Daarmee zijn alle V-Rays nu gelijk getrokken wat nieuwe mogelijkheden betreft.
 
13 maart 2017
Op dit moment is V-Ray voor Rhino nog in beta uitvoering (versie 2) de overige SketchUp, Revit en 3ds Max zijn alle drie in de nieuwe versie 3.x verkrijgbaar.
 
6 maart 2017 SketchUp V-Ray 3.x is verschenen.
 
Voordeel van de render plug-in
Voor veel gebruikers is het handig om direct vanuit het modelleer of 3D programma het render proces te kunnen aansturen. De nieuwe V-Ray versie 3.x is geheel vanaf de grond af opnieuw ontwikkeld, waardoor u nieuwe menu's en een nieuwe structuur van werken aantreft. V-Ray heeft dus een nieuwe interface, waardoor het werken overzichtelijker en vooral ook gemakkelijker zal kunnen verlopen. Daarnaast biedt de nieuwe 3.x versie de mogelijkheid om zich "aan te passen" aan de beschikbare computer hardware. Waardoor zo optimaal mogelijk gebruik kan worden gemaakt van de beschikbare eigenschappen van de computer. En bij overweging van een nieuwe computer, kunt u nog snellere renderingen laten uitvoeren middels het kiezen van goede razendsnelle NVIDIA grafische kaart(en).
 
Meer informatie en advies over deze technische hardware zaken verstrekken wij u gaarne.
 
 

Wilt u telefonisch geïnformeerd worden over de verdere mogelijkheden en licentievoorwaarden van V-Ray.

omhoog