V-Ray nieuws

tijdens de Chaos Dagen in Sofia mei 2019

Wilt u ook fantastische renderingen maken?

Neem dan contact met Alfazet op, wij weten als geen ander om dat zo optimaal mogelijk te maken voor elke studio.
 
Dus daarom . . .
 
 
Eind mei 2019 waren er weer de Total Chaos dagen in Sofia bij V-Ray
 

Waarom V-Ray voor uw visualisaties?

 

Professionele kwaliteit

Ga voor de hoogst haalbare kwaliteit in het maken van V-Ray renderingen met fotorealistische lichtbronnen, materialen en camera's.

 

Gemakkelijk te gebruiken

Goed te leren. V-Ray's snelle voorkeuze instellingen in de menu's maken het mogelijk om zonder deze ook fraaie renderingen te maken. Die voorkeuzes houdt u dan nog even achter de hand voor later.

 
 

Krachtig renderingen maken

V-Ray software is er klaar voor om uw meest ambitieuze 3D modellen en complexe projecten op te pakken. Zie ook de Alfazet toevoeging Computer, hieronder.

 
 

Slimme integratie

Render snel en gemakkelijk terwijl u gewoon doorgaat met werken, helemaal binnen uw gekozen 3D tekenprogramma. Zie ook de Alfazet toevoeging Cloud.

 

Ontworpen voor snelheid

Maak uw renderingen snel (zie Cloud) en maak uw render keuzes nog sneller. V-Ray software grijpt makkelijk in op de nieuwste CPU & GPU computer hardware. Zie ook de Alfazet toevoeging Computer hieronder.

 

De industrie standaard

Meer en meer studio's kiezen voor V-Ray om hun 3D ontwerpen af te maken.

 

 
NVIDIA RTX grafische kaart inzetten in PCI E slot van Windows computer 
 
 
Titan X 12 GB Pascal grafische kaart
Jarenlang gold deze grafische kaart als het summum van alle kaarten, maar dat ligt al weer achter ons. De nieuwe GPU's van NVIDIA uit de RTX serie zijn sneller, beter en kunnen uw renderingen dus nog veel vlotter tevoorschijn halen, inclusief een stukje AI voor denoising.
 
 

ALFAZET AANVULLING VOORDAT U BEGINT

 
Computer gebruiker
Bij al deze gegevens zouden we het gemakkelijk vergeten:
Het maken van renderingen is ALLEEN* MOGELIJK indien u over de optimale computer beschikt, of deze middels enkele ingrepen aanpast.
 
Alfazet is in staat om u daarmee optimaal van dienst te zijn.
 
Preventief
Neem contact met ons op (vrijblijvend) en vraag onze expertise om zelf ook deze fantastische renderingen van uw 3D ontwerpen te kunnen maken.
 
* middels de nieuwe Chaos Cloud dienst zijn de computer eisen een stuk soepeler geworden. Omdat u het zware rekenwerk kunt overlaten aan de Cloud dienst, die aantrekkelijk is gepositioneerd.
 
Maar ook zonder Cloud dienst kan Alfazet als geen ander optimaal informeren over de mogelijkheden, ook met uw computer.
 
Cloud
Nieuwe Chaos Cloud dienst maakt het mogelijk om met Credits (bij Alfazet te bestellen) snel al uw renderingen op super computers te laten uitvoeren. De eisen die er aan uw computer moeten worden gesteld, kunnen dan een stuk aantrekkelijker worden.
 
 
Vervolg V-Ray nieuws 2019
 
 

omhoog