BOEKEN

 
 
V-Ray wordt door veel vakgenoten als de ultieme render-plugin gezien voor menig professionele 3D- modelleer programma zoals SketchUp Pro - Revit - 3ds Max, Maya, Rhino etc.
 
V-Ray starters handleiding, voor Windows en één voor Mac OSX gebruikers verschenen.
 
- - - - - - - - - - - -
 
 

V-Ray Windows plug-in voor SketchUp

Handleiding PDF bestand.

V-Ray Mac OSX plug-in voor SketchUp

Handleiding PDF bestand.

Bestelinformatie

Zie bij onze uitgeverij Ontmoeting


V-Ray Licht

Alles over de zo belangrijke lichtbronnen in V-Ray versie 3.6.

Voor zowel Windows als Macintosh computers.

ISBN 978-90-8814-054-9

Bestelinformatie

Zie bij onze uitgeverij Ontmoeting


V-Ray is een bijzonder populair render programma voor een verscheidenheid aan 3D ontwerp programma's zoals SketchUp Pro, 3ds Max, Revit, Rhino, Blender, Maya, Modo, Nuke etc. En ook populair onder de studenten.

De installatie handleiding is in twee uitvoeringen: één voor Windows computers en één voor Apple computer gebruikers. Daarbij wordt SketchUp Pro als voorbeeld gebruikt, de installatie procedures voor de andere 3D programma's wijken daar niet veel van af.

Na de voorbereiding volgt de Download en eigenlijke installatie. Waarbij er in principe twee installaties worden uitgevoerd: één voor de V-Ray plugin en één voor de License Server. Daarna volgt de koppeling middels een browser instructie.

Eenieder die met V-Ray plugin wil gaan starten (met licentie of met de trial uitvoering) kan met deze handleiding de V-Ray installatie met succes uitvoeren.
 

V-Ray optimale computer kiezen

 
 
 
Drie uitgaves voor V-Ray gebruikers met de meest optimale computer hard- & software. Maar hoe kom ik daar achter? In bijgaande uitgaven wordt dat haarfijn uitgelegd. Samen met de handleiding voor uw eigen netwerk renderer middels V-Ray Swarm. Een must voor elke V-Ray gebruiker.

 

Bestelinformatie

Zie bij onze uitgeverij Ontmoeting


V-Ray Bundel

Alle V-Ray genoemde uitgaven in één bundel, voor de aantrekkelijke prijs

 

 

Bestelinformatie

Zie bij onze uitgeverij Ontmoeting BUNDEL AANBIEDINGEN

 


 

omhoog