Twinmotion 2019

Op 21 juni 2018 werd Twinmotion 2019 geïntroduceerd. Tijdens de AIA Conference in NewYork. De nieuwe versie heeft een aantal nieuwe features aan boord. De prijslijst is aangepast, sommige prijzen zijn hoger geworden, andere juist lager.

Ondersteuning voor SketchUp 2018 is nu mogelijk. Het gebruik van Apple computers en Twinmotion vraagt aandacht en kennis : neem eerst contact met Alfazet op voor vrijblijvend technisch advies.

Instructie films kunt u al op de Twinmotion website bekijken. Binnenkort zullen we enkele daarvan ook hier plaatsen.

Bij de introductie van de nieuwe 2019 hebben we tevens de Technische gegevens verder geoptimaliseerd, volgens het Render2 concept van uitgeverij Ontmoeting.

 

Twinmotion 2018 SP2

We kennen allemaal professionele render programma's, maar het maken van animaties daarin is meestal een kwestie van de lange adem. Twinmotion biedt een eenvoudige interface en goede manier om animaties tot een groot succes te maken. Uw presentatie is ineens veel
méér waard, het gaat echt leven. Terwijl u de instellingen maakt met de aantrekkelijke interface ziet u direct op het scherm hoe het eindresultaat er uit komt te zien.

Twinmotion 2018 maakt in een fractie van de tijd animaties, waarbij mensen en auto's, entourage en bomen niet alleen bewegen, maar ook gestuurd kunnen worden. En waarbij u zelf direct het effect van de instellingen op het scherm kunt volgen. Nu voorzien van een nieuwe Unreal Engine. en tevens geschikt voor de beste Apple computers uit de Mac reeks.

Alle features snel bekijken in de diverse video's van Twinmotion 2018

Of bekijk de mogelijkheden met 2018 SP2

Bijgaande film met Twinmotion 2016 werd in slechts 2 uur en 10 minuten gerenderd met goede grafische NVIDIA kaart. Specificaties van typenummer kaart en computer zijn helaas niet vermeld.

Twinmotion 2018 komt pas tot zijn recht indien u met een goede Windows computer werkt, welke voorzien is van een goede grafische NVIDIA kaart, waarbij 4 GB VRAM geheugen in de kaart wordt aanbevolen, meer VRAM geheugen is voor grote modellen aantrekkelijk.

Twinmotion folder (2016) (PDF 3 MB) download hem nu.

Mist u Twinmotion 2017? Dat klopt, we hebben al die tijd Twinmotion 2016 in het programma gehad met de nodige updates. Nu is het dan zo ver dat de splinternieuwe Twinmotion 2018 al in 2017 is verschenen.

Twinmotion direct zelf uitproberen?

Dat kan met het gratis demo programma dat een beschrijving geeft van Twinmotion 2016. De manier van instellen is bij Twinmotion 2018 niet veel gewijzigd, vandaar dat u prima kunt bekijken hoe eenvoudig u met dit unieke programma kunt werken.

Bekijk deze Twinmotion uitgave bij onze uitgeverij.

  omhoog