Twinmotion 2018

31 juli 2017 introductie van Twinmotion 2018
tijdens de SIGGRAPH in LA USA

 

Voor architecten en interieurontwerpers of urban planners, noem maar op.

Twinmotion gebruikt voor het eerst de speciale Unreal Engine, waardoor er een goede snelheid kan worden behaald en waarbij de instellingen op het scherm direct life kunnen worden gevolgd.

Voor het eerst in het bestaan van Twinmotion is er dan de Mac OSX uitvoering, naast die van de bestaande Windows software, die nu nog sneller gaat draaien.

Mede gezien de (toch wel langzame) ontwikkelingen van Apple om eind 2017 een reeks professionele iMac's op de markt te brengen een goed begin. Maar ook voor de snellere bestaande Mac reeks is het mogelijk om al met Twinmotion 2018 te gaan werken. Bijvoorbeeld de PowerBook Pro hoogste model in de reeks of de hoogste bij de Imac of de MacPro in allerlei uitvoeringen.

Architecten en ontwerpers staan versteld over de snelheid waarmee het programma kan worden ingesteld. Met uitstekende gebruikersinterface is de leercurve van het programma gering.

Vijf filmpjes van Twinmotion 2018 om al vast de smaak te pakken te krijgen om direct met dit nieuwe programma aan de slag te gaan.
 

Twinmotion nr. 1 starten met Twinmotion

https://youtu.be/ADSNvbGSy2s


deel 2 Real-time synchronization with ARCHICAD

https://youtu.be/RXuqjnfqz-g


deel 3 Real time synchronization with Autodesk

https://youtu.be/RMtxvCAk6s0


deel 4 Twinmotion op MacOSX

https://youtu.be/28Io7PzvWU4


deel 5 "Simply Twinmotion"

https://youtu.be/KPsEGmmaMI0


GLOBAL RELEASE OF TWINMOTION 2018

SET FOR JULY 31 AT SIGGRAPH 2017

7 languages: Chinese, English, French, German, Korean, Portuguese, Spanish

The Abvent Group of France has announced that Twinmotion 2018, the latest version of its award-winning 3D immersion software developed especially for architects, designers and urban planners, will be released on July 31 at SIGGRAPH 2017 in Los Angeles, California. Powered by Unreal Engine, a number of highly-anticipated developments in Twinmotion 2018 are changing the way architects and designers present and share projects. In addition, this latest version will be available on both Windows and MacOS, making Twinmotion 2018 the first visualization software with real-time 3D immersion for architects using the Mac platform.

 

Twinmotion 2018 key features
 
- Compatible with most 3D modelers
- Physically-based materials
- 360º video export
- VR support
- BIMmotion .exe file export
- Geolocalization of your models
- Add animated cars, people, plants
- en nog veel meer

  omhoog