SketchUp Pro 2018 in het onderwijs

Een groot aantal universiteiten en hogescholen, maar ook ROC's gebruiken SketchUp Pro educatief licentie om de studenten en leerlingen op een eenvoudige en snelle manier kennis te laten nemen van 3D wereld.

De leercurve is bijzonder goed en SketchUp Pro nodigt u uit om allerlei creatieve ontwerpen te maken.

 

 

Educatieve studenten licentie

Deze licentie heeft een looptijd van één jaar, waarbij u alle mogelijkheden en voordelen van SketchUp Pro en de twee andere programma's kunt benutten. Aanvraag formulier.

Educatieve Netwerk lab licentie

Deze licentievorm maakt gebruik de Cloud voor het bijhouden van het aantal in gebruik zijnde licenties op school. Minimaal aantal licenties bedraagt 10 stuks of meer. Looptijd is 1, 2 of 3 jaar. Vraag informatie.

Educatieve Laptop licentie

De licentie is aan de computer gekoppeld, die eigendom is van de school. De afhandeling van de licentie gebeurt op dezelfde wijze als bij een stand-alone licentie. gebruik de Cloud voor het bijhouden van het aantal in gebruik zijnde licenties op school. Looptijd is een jaar. Vraag informatie.

Leraren / docenten licenties

Afzonderlijke leraren licenties: Indien er meer dan 10 licenties tegelijk worden aangeschaft, dan krijgt de leraar een gratis licentie, bijvoorbeeld voor de computer thuis. Indien de leraar wil evalueren of het iets voor zijn onderwijs is dan kan hij eenmalig gebruik maken van de gratis uitvoering.

Educatieve licentie toelating

 

SketchUp Make licentie
Deze gestripte gratis en oudere uitvoering van SketchUp heeft een beperkte functionaliteit. Het gebruik ervan is aan regels gebonden: licentie voorwaarden.

- - - - - -

SketchUp Pro - - - - -LayOut - - - - - -StyleBuilder

SketchUp Pro bestaat uit een serie van drie programma's

Prijslijst

  omhoog