Podium Server

Nu met één werkstation alle renderingen uitvoeren in een netwerk

SU Podium, één van de eerste Render plugins voor SketchUp heeft zijn zinnen gezet op Podium Walker, waarbij voor het eerst gebruik wordt gemaakt van NVIDIA Iray als Render Engine.

Daarnaast is er een continue ontwikkeling en uitbreiding van de populaire Podium Browser (lees database van goede 3D modellen, direct klaar voor gebruik in SketchUp).

Via uw netwerk renderen: maak werkstations snel weer vrij

Podium Server is officieel ten doop gehouden (alleen voor Windows computers) als een stand-alone programma dat het mogelijk maakt om SU Podium voorbereide renderingen via de "Watch folder" door een computer in het netwerk te laten uitrekenen. Daarbij kunnen honderden Podium .script files in de Batch worden geplaatst. Zie de prijslijst

Het is een antwoord op de vragen van Podium gebruikers om snel meerdere scenes van een enkel model direct naar een render server te sturen op te laten renderen.

De Podium Server kijkt de Watch folder om te zien of er een .script gemaakt is dat direct kan worden verwerkt.

 

* U installeert de Podium Server op de computer, waar u de renderingen op wilt laten uitvoeren

* Start Podium Server op, deze computer blijft actief

* Klik in uw eigen SU Podium werkstation op het Watch icoon en kies de directory via het netwerk naar een gemeenschappelijke map. Dat kan ook via een Cloud dienst lopen of via WiFi.

* Zodra als de actieve Podium Server in de gemeenschappelijke map een .script file ziet start het render proces automatisch. Als de rendering klaar is dan zal deze in dezelfde map als die van de Podium render script file worden opgeslagen. Daarmee heeft u direct uw eigen Podium werkstation klaar om de volgende rendering scene in te stellen.

SU Podium prijslijst

 

naar boven