DOWNLOAD SITE www.3dontwerpen.nl

DOWNLOAD V-Ray voor Revit DEMO

download Revit

 

 

Is een demo versie van V-Ray verschillend van een licentie uitvoering?
De demo versie bevat alle mogelijkheden en eigenschappen, is alleen beperkt z'n rendering met watermerken en/of resolutie beperking.
De specifieke beperkingen zijn bij elk demo-product in de download afdeling van de ChaosGroup terug te vinden.
 
Mijn renderingen hebben watermerken
Watermerken komen in de renderingen, die u met de demo versie van V-Ray hebt gemaakt. Indien u een V-Ray licentie bij Alfazet besteld, dan krijgt de inloggegevens op de Chaos Group website, om daar de originele volledige versie van V-Ray te kunnen downloaden. De beperkingen zijn dan verdwenen.
 
Ik probeer V-Ray te downloaden, maar kan alleen bij de demo software
Indien u zich aangemeld hebt met naam en wachtwoord op de Chaos Group website, dan krijgt u automatisch toegang tot de demo software.
U kunt de download ook bij Alfazet op de Download afdeling van http://www.3dontwerpen.nl/download/ benaderen, waardoor u rechtstreeks de demo kunt ophalen, zonder naam en wachtwoord.
Nadat u de licentie van de software bij Alfazet hebt aangeschaft, krijgt u een login waar u de officiële volledige versie kunt downloaden.
 
 
Licentie informatie en prijzen

Wilt u telefonisch geïnformeerd worden over de verdere mogelijkheden en licentievoorwaarden van V-Ray, bel ons gedurende werkdagen.Indien de pagina niet binnenkomt, neem dan direct E-mail contact met ons op.