DOWNLOAD SITE www.3dontwerpen.nl

 

 

Artlantis DEMO - DOWNLOAD - ALFAZET

• Demonstratie programma nu zelf uitproberen

Wij hebben voor u het eerste deel van de Nederlandse handleiding gratis ter beschikking.

 

U heeft twee keuze mogelijkheden voor de download
 
Let op dat u bij de download pagina kiest voor Windows OF Mac computer.
Heeft u een Windows computer, dan dient u vooraf te weten of het een 32-bit of 64-bit computer betreft. Lees deze hele pagina door om u vooraf op de hoogte te stellen. U dient ook een keuze uit Artlantis Render of Studio te maken.
 
1. op onze pagina, via de importeur Design8.
 
Download pagina klik hier
 
 
 
2. Via de fabrikant in Frankrijk.

Download bij Artlantis in Frankrijk

http://artlantis.com/en/downloads/

Indien u één van de groene Download knoppen indrukt, dan merkt u dat er weinig gebeurt, de pagina komt gewoon terug. Dat is een beveiliging van de fabrikant Abvent (makers van Artlantis). U dient vóór het downloaden uzelf te registreren. Kijk rechtsboven bij "Sign In" (user name en Password). Indien u met de door u zelf gekozen naam en wachtwoord bent ingelogd, dan kunt u wel in een keer het programma downloaden.

Ook bij het werken met het Artlantis Forum dient u een naam en wachtwoord te hebben aangemaakt (zelfde als hierboven). En om met de Artlantis Shop te kunnen werken (wij leveren de credits op rekening, u heeft dan geen creditkaart nodig) dient u zich te hebben geregistreerd.

Maak een keuze uit Windows of Mac OS met behulp van de TAB onder het woord Demo Version.

Zie dat bij het naar beneden scrollen dat er ook (na eerst het programma te hebben geïnstalleerd) de mogelijkheid is om een update op te halen. En nog verder naar beneden in de pagina treft u de Plugins aan. Bijvoorbeeld om de Export plugin voor SketchUp Pro 2013 te downloaden (is gratis). Er is bij "Misc" ook nog een HDRI sample van Dosch Design te downloaden (let op deze is wel 150 MB groot). Daarmee kunt u experimenteren om te kijken wat u met een HDRI allemaal kunt doen.

Updates: eerst het complete programma downloaden en installeren en registreren om daarna, indien gewenst de Updater op te halen. Deze is klein en installeert gewoon over het al geïnstalleerde programma heen.


Demo en Pro Version:

Bij Artlantis haalt u eerst de Demo Version op, indien u deze installeert en de licentie gegevens die u van ons hebt ontvangen invult (zie onze handleiding) dan wordt het een officiële Pro versie.

Vult u de licentie gegevens NIET IN, dan blijft het een demo versie, die na 30 dagen afloopt. U kunt daarmee alle gereedschappen gebruiken, alleen er komt een tekst met "Artlantis" over de te maken rendering heen te staan.

 

Documentatie Artlantis

In onze uitgeverij hebt u keuze uit de Artlantis handleiding en de tips en trucs.

http://www.ontmoeting.nl

 
Artlantis licentie
Artlantis Credits kopen op rekening, zonder creditkaart bij Alfazet
 
Systeem benodigdheden Artlantis
 
Installeren Artlantis, achtergrond informatie bekijken.
 
360º interactieve panorama's publiceren op internet en tablets met Artlantis Studio.
NB. U kunt op elk moment een bestaande licentie Artlantis Render om laten zetten naar een Artlantis Studio. Zie onze prijslijst.


Komt er een verkeerde of geen pagina in beeld, neem dan direct contact met ons op info@alfazet.nl